2112 Yılı Savaşları

Ana SayfaSilah Oyunları2112 Yılı Savaşları › Oyna
Oyun Yükleniyor...
2112 Yılı Savaşları ve tüm savaş oyunları burada.






sponsorlu bağlantılar

Nasıl Oynanır?

Gelecek savaşları son derece meşhur ama böylesine detaylı ve farklısı daha önce hiç ama hiç yapılmamıştı. Sizleri kendine bağımlı hale getirecek olan 2112 Yılı Savaşları oyunumuzda eğlence ve macera son derece farklı bir şekilde sizlerle olacak.

2112 Yılı Savaşları oyunumuzda sizler 2 tane korkusuz karakterden birini yönlendirme imkanına sahip olacaksınız. bu karakterler ellerindeki silahlar ile geleceğin acımasız bir kuruluşu olan ve bütün dünyaya hükmetmeye çalışan bir şirketi yok etmek için uğraşacak. Acımasız şirketin tetikçileri ile karşı karşıya gelecek ve hepsini yere yığacak.

Son teknoloji ürünü silahlar ile sizleri acımasız bir savaşın içine sokacak olan 2112 Yılı Savaşları oyunumuzu hem çok seveceksiniz hem de sizi zorladığı için bağımlısı haline geleceksiniz. Haydi macera başlasın!


Sizin için özenle seçilmiş en kaliteli savaş oyunları her gün ekleniyor. Size düşen hergün sitemizi ziyaret edip bu oyunları doyasıya oynamak. İster savaş, silah, tank isterseniz de strateji, dövüş, macera kategorilerdeki oyunları oynayın. Unutmayın ki tüm bu oyunları sorunsuz oynayabilmek için bilgisayarınız da Adobe Flash Player eklentisinin kurulu olması gerekiyor. Herkese iyi oyunlar.

2010 - 2018 savasoyunlari.com.tr Tüm hakları saklıdır. Gizlilik Politikamız - Facebook | Google+ | Twitter